Ronde van Vlaanderen kijken via een livestream

Wie wint zondagmiddag de 105e editie van de Ronde van Vlaanderen. Kijk van start tot finish Vlaanderens Mooiste via een LIVE STREAM GRATIS.

De Ronde van Vlaanderen start op eerste paasdag al om 10.00 uur. Vanaf ongeveer 09.30 uur kan je via DEZE LIVESTREAM gratis de hele dag naar de ronde kijken. Het belooft een hele spannende koers te gaan worden want er staan nogal wat kanshebbers aan de start in Antwerpen.

In 2020 won Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen. Maar ook in 2021 behoort de 26-jarige Nederlander tot de drie grote favorieten. Ook de Belg Wout van Aert en de Fransman Julian Alaphilippe worden genoemd in het kielzog van de renner van Alpecin-Fenix die met rugnummer 1 zal gaan starten.

Afgelopen week won Dylan van Baarle de semiklassieker Dwars door Vlaanderen. De Nederlander maakte indruk door 52 kilometer in zijn eentje voorop te rijden. Ook van Baarle worden goede kansen toegedicht. Wie wint de Ronde van Vlaanderen in 2021. Volg het de hele dag live via bovenstaande livestream.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =