Kijk hier gratis Rosenborg BK - PSV (Foto Pixabay)

Kijk hier gratis naar het Europa League duel Rosenborg BK – PSV

PSV wil naar de groepsfase van de Europa League. Donderdag is Rosenborg BK de volgende tegenstander voor PSV.

Nog één keer winnen en dan gaat PSV vrijdagmiddag om 13.00 uur in de ballenbak voor de loting van de groepsfase van de UEFA Europa League. In Noorwegen afrekenen met Rosenborg BK dat mag op papier geen probleem zijn. Vorig seizoen speelden de Eindhovenaren ook al tegen de Noren en wonnen het uitduel met 1-4.

Livestream

In Eindhoven maakte PSV tegen Rosenborg BK niet een al te beste indruk. De ploeg kwam voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijk spel. PSV zal dus op zijn hoede moeten zijn om donderdagavond goed voor de dag te komen in Noorwegen. De wedstrijd begint overigens om 19.00 uur.

Zodra er een gratis livestream van het duel beschikbaar is dan is deze ook te vinden op onze website. Meestal staan een uur voor de start van het duel de gratis livestreams wel op onze website. Wij wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar Rosenborg BK – PSV in de play-off van de UEFA Europa League.

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

Sport livestreams

Heel veel sporten kun je tegenwoordig ook online gratis kijken. Via gratissportkijken.nl is dat niet anders. Zoek je een handige voetbal livestream kijk dan eens op Sport in Nederland. Ben je een liefhebber van Formule 1 dan kun je via Sportlive 24 helemaal gratis naar de prestaties van Max Verstappen kijken. Ook via de website van Sport in Groningen vind je handige linkjes om gratis online naar sport te kijken.

Sport online kijken kan via gratissportkijken.nl via diverse manieren. Sommige wedstrijden worden ook live uitgezonden via het YouTubekanaal. Die beelden zijn dan rechtstreeks op onze webpagina te zien. De sport livestreams die wij aanbieden worden niet door ons zelf uitgezonden. Wij maken altijd gebruik van andere websites die wel de sportwedstrijden live uitzenden op hun website. Die linkjes vind je dan weer terug op deze website.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =