24 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Gratis livestream Nederland - Noorwegen

Gratis livestream Nederland - Noorwegen

Gratis livestream Nederland – Noorwegen

Nederland – Noorwegen livestream

Vanavond word het alles of niks voor het Nederlands elftal. Hier kan je nu gratis via een livestream Nederland – Noorwegen kijken.

Van Gaal in een rolstoel

Het Nederlands elftal gaat in de groep met nog één wedstrijd te spelen met 20 punten uit negen wedstrijden aan de leiding. Turkije en Noorwegen zitten de ploeg van bondscoach Louis van Gaal op de hielen met beiden 18 punten. Een gelijkspel is dus voldoende om rechtstreekse kwalificatie voor het WK voetbal in Qatar af te dwingen.

Van Gaal zal vanavond zelf vanuit een rolstoel Oranje moeten coachen. De 70-jarige trainer kwam zondagavond ten val en liep een breukje op in zijn heup. Ook Stefan de Vrij (hamstringblessure) en Justin Bijlow (afgehaakt) doen tegen de Noren niet mee. De vraag is wie van Gaal onder de lat zal gaan opstellen. Hij heeft keuze uit Mark Flekken, Jasper Cillessen en Tim Krul.

Livestream Nederland – Noorwegen

De wedstrijd Nederland – Noorwegen is vanavond ook live te zien via het internet. Check deze pagina van Actueel Sportnieuws voor een directe livestream naar de wedstrijd. Ook is het duel live te zien op de televisie, maar dan op NPO 3. De voorbeschouwing vanuit de Rotterdamse Kuip begint om 20.00 uur.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

De wedstrijd Montenegro – Turkije zal vanavond worden uitgezonden door Ziggo Sport. Heb je geen abonnement dan kan je nu ook via deze livestream gratis online naar Montenegro – Turkije kijken.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.