17 mei 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Gratis Formule 1 GP Turkije kijken via een livestream

Gratis Formule 1 GP Turkije kijken via een livestream

Gratis Formule 1 GP Turkije kijken via een livestream

Formule 1 Grand Prix Turkije kijk je hier via een livestream

Gratis Formule 1 GP Turkije kijken via een livestream. Dat kan via Gratis Sport Kijken als je hier de juiste directe linkjes gebruikt.

Vanmiddag krijgen we op circuit Istanbul Park weer een interessante strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Verstappen start op P2 en Hamilton moet het met een gridstraf (nieuwe motor) doen vanaf P11. De Brit heeft in het WK-klassement twee punten voorsprong op de Nederlander. Kan Verstappen vanmiddag de leiding overnemen?

GP Turkije op tv en via een livestream

Formule 1 Grand Prix Turkije Istanbul Park livestream
Formule 1 Grand Prix Turkije Istanbul Park livestream

De race zal vanmiddag zoals gebruikelijk weer live te zien zijn via sportzender Ziggo Sport. De voorbeschouwing vanuit de studio met Rob Kamphues en Robert Doornbos zal om 12.45 uur beginnen en de race om 14.00 uur. Na verwachting zal de race droog verlopen, maar er zijn weerdeskundigen die een bui niet uitsluiten.

Heb je geen abonnement op Ziggo Sport dan kan je het ook vanmiddag proberen via deze livestream van Hesgoal. Ook via deze livestream van LIVE TV zal het weer mogelijk zijn om naar de race te kijken. Gratis Sport Kijken zend de race zelf niet live uit, maar ook via deze sportstream24 pagina kan je wel handige directe linkjes kunnen vinden om ook live Formule 1 te kunnen kijken.

Voetbal kijken?

Wil je ook eens online voetbal kijken? Dat is mogelijk via deze streams: Live Soccer TVEleven SportsStream FootballSky SportsFirst RowsportsStream to WatchESPN WatchDaznFubo TVSportrar TVHesgoal en LIVE TV.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.