23 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Glory 78 live stream Badr vs Wrzosek

Glory 78 live stream Badr vs Wrzosek

Glory 78 live stream Badr vs Wrzosek

Badr vs Wrzosek Glory 78 gratis live stream

Kijk zaterdagavond hier gratis kickboksen. Hier kijk je de hele avond gratis Glory 78 met onder meer de partij Badr vs Wrzosek.

KLIK HIER en kijk via een live stream Badr vs Wrzosek
Spektakel

Het gaat in Ahoy Rotterdam een heerlijk potje worden tussen Badr vs Wrzosek. Maar ook alle andere partijen die op het programma staan zijn om te smullen. De wedstrijden worden in Nederland niet live uitgezonden op de televisie, maar zijn alleen te zien via een betaal livestream van Spike TV.

Livestream Badr vs Wrzosek
Livestream Badr vs Wrzosek

Scott Rudman van Glory verwacht zaterdag enorm veel spektakel tussen Badr en Wrzosek. ,,Badr vs. Wrzosek wordt spectaculair. Hari heeft de overwinning nodig nadat hij bij GLORY is gekomen tegen de beste zwaargewichten ter wereld. Nu hij hersteld is van blessures en van COVID-19, denkt hij dit gevecht aan te gaan in de vorm van zijn leven. Maar Wrzosek heeft veel kracht en heeft vier van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen. Dit is een must-win voor beiden.”

Live stream Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek

Iedereen kijkt natuurlijk uit naar deze geweldige partij die alleen live uitgezonden word door Spike TV. Maar ook via diverse andere kanalen is het natuurlijk mogelijk om gratis naar Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek te kijken. Op deze pagina vind je diverse streams naar websites als Hesgoal, LIVE TV en 365 LIVE die zeer zeker weten ook Badr vs Wrzosek via een gratis live stream zullen gaan uitzenden.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Programma Glory 78

  • Lichgewicht: Mohammed Hendouf (Mar) – Robson Minoto (Bra)
  • Lichtgewicht: Itay Gershon (Isr) – Guerric Billet (Fra)
  • Weltergewicht: Hamicha (Mar) – Vedat Hoduk (Tur)
  • Zwaargewicht: Nordine Mahieddine (Fra) – Raul Catinas (Roe)
  • Halfzwaargewicht: Luis Tavares (Ned) – Felipe Micheletti (Braz)
  • Zwaargewicht: Levi Rigters (Ned) – Tomas Mozny (Slw)
  • Zwaargewicht: Tarik Khbabez (Mar) – Antonio Plazibat (Kro)
  • Wereldtitelgevecht Halfzwaargewicht: Alex Pereira (Bra) – Artem Vakhitov (Rus)
  • Zwaargewicht: Badr Hari (Mar) – Arkadiusz Wrzosek (Pol)

Samenvatting
Badr vs Wrzosek Glory 78 gratis live stream
Artikel naam
Badr vs Wrzosek Glory 78 gratis live stream
Beschrijving
Kijk zaterdagavond hier gratis kickboksen. Hier kijk je de hele avond gratis Glory 78 met onder meer de partij Badr vs Wrzosek.
Auteur
Publisher Name
Gratis Sport Kijken
Publisher Logo

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.