6 februari 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Max Verstappen

Formule 1 Wintertest Bahrein livestream | Max Verstappen LIVE

Formule 1 wintertest Bahrein gratis streams

Volg zondagmiddag vanaf 13.00 uur hier live en gratis de wintertest in Bahrein via de Formule 1 livestream. De streams vind je op deze pagina.

De wintertest in Bahrein vind plaats van 12 tot en met 14 maart. Het is voor de teams het weekend om data te vergaren om op 28 april bij de Grand Prix van Bahrein sterk aan de start te verschijnen. Afgelopen vrijdag kwam Max Verstappen tot 138 ronden over de hele dag. Ook reed de Limburger van Red Bull Racing de snelste tijd.

Zondagmiddag

Zaterdag reed teamgenoot Sergio Perez de gehele dag in de RB16B. Perez zal ook zondagmorgen van 08.00 tot 12.00 achter het stuur kruipen. In de middagsessie van 13.00 tot 17.00 uur is het de beurt aan Verstappen. Formule 1 livestreams vind je ook via ons menu op Gratis Sport Kijken.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.