Dutch GP Zandvoort

Yes! De Dutch GP op Zandvoort gaat door!

Yes! De Formule 1 GP op Zandvoort gaat op 5 september door. Vrijdag zal het kabinet groen licht gaan geven voor het evenement. Ga jij ook naar de Dutch GP?

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

Dutch GP

Alle seinen staan op groen dus we gaan eindelijk na jaren onze eigen Max Verstappen in actie zien in Zandvoort. De Dutch GP in Zandvoort zal niet volledig uitverkocht gaan worden want de tribunes mogen maar voor 2/3 gevuld worden. Dat betekend dus wel dat 1/3 ondanks een gekocht kaartje er op 3, 4 en 5 september niet bij kan zijn.

Vrijdagavond om 19.00 uur is er weer een corona persconferentie en dan zal er meer duidelijkheid komen hoe het Formule 1 weekend in Zandvoort er uit zal komen te zien. Waarschijnlijk kan je de race bijwonen als je volledig ben gevaccineerd of je vooraf laat testen zodat je een negatief testbewijs kan overleggen.

Opbouw tribunes

In Zandvoort word momenteel hard gewerkt om alles gereed te maken voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Al duizenden stoelen zijn geplaatst rond het circuit. Check hier onder de beelden!

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin