30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Formule 1 Grand Prix Frankrijk live stream vrije training (Foto Wikimedia Commons)

Formule 1 Grand Prix Frankrijk live stream vrije training (Foto Wikimedia Commons)

Formule 1 Grand Prix Frankrijk live stream vrije training

Grand Prix van Frankrijk kijken via een gratis F1 live stream

Kijk dit weekend via de website van Gratis Sport Kijken met een live stream naar de vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk die plaats vind op Circuit Paul Ricard.

Grand Prix van Frankrijk live stream 1
Grand Prix van Frankrijk live stream 2

Grand Prix van Frankrijk live stream 3

Vrijdagmorgen om 11.30 uur gaan de Formule 1 bolides voor de eerste keer de baan op om het Franse circuit te verkennen. Alle Formule 1 vrije trainingen voor de Grand Prix van Frankrijk kan je dit weekend kijken via bovenstaande gratis Formule 1 livestreams.

Programma

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 18 juni 11:30 – 12:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 18 juni 15:00 – 16:00 uur
Derde vrije training Zaterdag 19 juni 12:00 – 13:00 uur
Kwalificatie Zaterdag 19 juni 15:00 – 16:00 uur
Race Zondag 20 juni 15:00 uur

Grand Prix van Frankrijk live stream

De drie vrije trainingen voor de Grand Prix van Frankrijk op Circuit Paul Ricard zijn ook live te zien via sportzender Ziggo Sport. Mocht je geen abonnement hebben dan is het natuurlijk ook mogelijk om via Formule 1 livestreams of andere Gratis Sport livestreams naar de vrije training te kijken.

Gratis Sport Kijken zend zelf de beelden niet live uit, maar via onze website kan je via een klik op de bovenstaande linkjes gewoon online gratis naar Formule 1 kijken. Deel het ook met je vrienden die geen abonnement hebben om Formule 1 te kijken en kijk gewoon de French GP gratis via een live stream

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.