29 juni 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Dutch GP Zandvoort

Dutch GP Zandvoort

Formule 1 GP Zandvoort gaat door, ga jij ook? (VIDEO)

Yes! De Dutch GP op Zandvoort gaat door!

Yes! De Formule 1 GP op Zandvoort gaat op 5 september door. Vrijdag zal het kabinet groen licht gaan geven voor het evenement. Ga jij ook naar de Dutch GP?

Dutch GP

Alle seinen staan op groen dus we gaan eindelijk na jaren onze eigen Max Verstappen in actie zien in Zandvoort. De Dutch GP in Zandvoort zal niet volledig uitverkocht gaan worden want de tribunes mogen maar voor 2/3 gevuld worden. Dat betekend dus wel dat 1/3 ondanks een gekocht kaartje er op 3, 4 en 5 september niet bij kan zijn.

Vrijdagavond om 19.00 uur is er weer een corona persconferentie en dan zal er meer duidelijkheid komen hoe het Formule 1 weekend in Zandvoort er uit zal komen te zien. Waarschijnlijk kan je de race bijwonen als je volledig ben gevaccineerd of je vooraf laat testen zodat je een negatief testbewijs kan overleggen.

Opbouw tribunes

In Zandvoort word momenteel hard gewerkt om alles gereed te maken voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Al duizenden stoelen zijn geplaatst rond het circuit. Check hier onder de beelden!

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.