23 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Emilia Romagna Formule 1 livestream

Formule 1 Emilia Romagna | training | kwalificatie | race | LIVE STREAM

Kijk nu online gratis Formule 1

Kijk dit weekend gratis Formule 1 online via deze LIVE STREAM. Kijk live en gratis naar de training, kwalificatie en de Emilia Romagna race via de livestream.

In Bahrein zagen we drie week geleden een fantastische eerste Formule 1 Grand Prix van het seizoen waarin Lewis Hamilton en Max Verstappen letterlijk om de overwinning vechten. Ook op het circuit in Imola is het de verwachting dat het weer een grote strijd gaat worden tussen het Formule 1 team van Mercedes en Red Bull Racing.

Live op televisie

In Nederland kijk je het hele weekend live en gratis Formule 1 als je een abonnement hebt op Ziggo Sport. Alle vrije trainingen, kwalificatie en als hoogtepunt de race zijn te zien op kanaal 14. Vele duizenden mensen hebben zich de afgelopen weken extra geabonneerd om de Formule 1 strijd tussen Hamilton en Verstappen dit seizoen op de voet te volgen. Wij zouden zeggen neem ook een abonnement want het gaat in 2021 echt ergens om.

Heb je geen abonnement dan is er nog een uitweg om online via een gratis Formule 1 livestream naar de races te kijken. Veel websites zenden het namelijk live en gratis uit. Wij zenden net als onze collega’s van Sport in Nederland en Actueel Sportnieuws Formule 1 zelf niet live uit. We zoeken de goed werkende gratis livestream linkjes namelijk op en plaatsen die op onze websites. Daardoor kijk je ook gewoon online gratis.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Formule 1 Tv-uitzending Nederland

Vrijdag 16 april
11.00 uur: vrije training 1
14.30 uur: vrije training 2
22.30 uur: Formule 1 café

Zaterdag 17 april
11.00 uur: vrije training 3
13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
14.00 uur: kwalificatie

Zondag 18 april
13.45 uur: voorbeschouwing race
15.00 uur: race

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.