15 augustus 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Eredivisie livestream Feyenoord - Fortuna Sittard

Eredivisie livestream Feyenoord - Fortuna Sittard

Feyenoord – Fortuna Sittard | Eredivisie LIVE STREAM

Livestream Feyenoord – Fortuna Sittard

De eredivisie wedstrijd Feyenoord – Fortuna Sittard kijk je vanmiddag om 12.15 uur hier helemaal gratis via een Eredivisie LIVE STREAM.

De wedstrijd zal zondagmiddag ook live uitgezonden worden door sportzender ESPN. Heb je geen abonnement dan kan je voor de volle 100% altijd live en gratis kijken via DEZE LIVESTREAM. Op deze pagina vind je handige linkjes met rechtstreekse voetbal LIVE STREAMS die door andere websites gratis worden uitgezonden.

Feyenoord zal zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard moeten winnen om de vijfde plaats weer wat vaster in handen te krijgen. FC Groningen zit met twee punten achterstand de ploeg van trainer Dick Advocaat op de hielen. Toch is het gat naar de vierde plaats ook wel weer groot want Vitesse is de nummer vier met 55 punten terwijl Feyenoord er 48 heeft.

Fortuna Sittard zal ook volgend seizoen actief zijn in de eredivisie. De Limburgers die het seizoen stroef begonnen zijn onder leiding van Sjors Ultee naar de elfde plaats geklommen met 34 punten. Wellicht kunnen de Limburgers ook zomaar Feyenoord zondagmiddag verassen door punten mee te nemen uit de Rotterdamse Kuip.

We wensen je veel plezier toe met het kijken via de gratis livestream naar Feyenoord – Fortuna Sittard.

 

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.