30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

F1 Grand Prix van Spanje 2021 livestream

F1 Grand Prix van Spanje 2021 livestream

F1 Grand Prix van Spanje livestream

Formule 1 GP van Spanje gratis kijken

Van 7 tot en met 9 mei kijk je het hele weekend live en gratis F1 via een livestream. Kijk hier via een stream gratis naar de Grand Prix van Spanje.

Verstappen vs Hamilton

De F1 Grand Prix van Spanje begint vrijdag met twee vrije trainingen. De kwalificatie en de race zijn zaterdag en zondag om 15.00 uur. Kan Max Verstappen het dit weekend Lewis Hamilton weer lastig gaan maken? In Portimao vorige week trok Hamilton in zijn Mercedes aan het langste eind. Verstappen zal alle ijzers uit het vuur gaan halen om dit weekend weer aan de leiding te komen in het Formule 1 WK klassement. Kijk het hele weekend live online via deze Formule 1 livestreams van Gratis Sport Kijken.

Livestream Grand Prix van Spanje 2021 (Foto Wikipedia)
Livestream Grand Prix van Spanje 2021 (Foto Wikipedia)

Programma GP van Spanje 2021

Vrijdag 7 mei
11:30 – 12:30 1e vrije training
15:00 – 16:00 2e vrije training

Zaterdag 8 mei
12:00 – 13:00 3e vrije training
15:00 – 16:00 kwalificatie

Zondag 9 mei
15:00 race

Formule 1 Livestream

Alle Formule 1 races worden live uitgezonden door de sportzender Ziggo Sport. Mocht je geen abonnement hebben dan is het mogelijk om alle vrije trainingen, kwalificaties en de race op zondag te kijken via Sport in Nederland. Maar ook via Hesgoal en LIVE TV kun je live en gratis Formule 1 kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. Formula one livestream vind je ook via TotalSportek en Viprow.

De volgende livestreams zijn gratis te bekijken. Je krijgt vaak Sky Sports, Ziggo of Channel 4 te zien. De kwaliteit schommelt tussen 480p en 720p. Als gratis alternatief is dat prima te pruimen!

Je kunt natuurlijk ook onderuitgezakt vanaf de bank inschakelen. Op Onderstaande zenders kun je de GP races live via een livestream volgen, maar die zijn in veel gevallen onderdeel van een (duurder) abonnement:

  • Ziggo Sport (Nederland)
  • RTL+ (Duitsland)
  • Channel 4 (Engeland)
  • RTBF (België, Franstalig)
  • Sky Sports (div)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.