3 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream F1 Grand Prix Emilia Romagna

Livestream F1 Grand Prix Emilia-Romagna

F1 Grand Prix Emilia-Romagna | F1 LIVESTREAM | WATCH LIVE

Formule 1 kijken via een gratis livestream

Watch LIVE F1 Grand Prix Emilia-Romagna LIVESTREAM. Kijk dit weekend hier gratis via de live stream naar de Monza Formule 1 Grand Prix Emilia-Romagna 2021.

Het gaat dit weekend een fantastische race worden. Drie weken geleden werden we getrakteerd op een super spannende race bij de Grand Prix van Bahrein waar Lewis Hamilton (Mercedes) met de zege aan de haal ging. Max Verstappen zal in Imola tot op het bot gemotiveerd zijn om dit weekend de race in Italië te gaan winnen.

Weersverwachting

Krijgen we regen? De weersverwachting is dat we vrijdag een droge dag zullen gaan krijgen in Monza bij de eerste twee vrije trainingen. Zaterdagmiddag neemt tijdens de kwalificatie de kans op een flinke bui toe. Voor zondag is de verwachting dat er in de ochtend flink wat regen gaat vallen en dat ook tijdens de race (15.00 uur) het niet geheel droog zal zijn.

Formule 1 Tv-uitzending Nederland

Vrijdag 16 april
11.00 uur: vrije training 1
14.30 uur: vrije training 2
22.30 uur: Formule 1 café

Zaterdag 17 april
11.00 uur: vrije training 3
13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
14.00 uur: kwalificatie

Zondag 18 april
13.45 uur: voorbeschouwing race
15.00 uur: race

F1 livestreams 2021

Alle Formule 1 races zijn in 2021 niet alleen live te zien via Ziggo Sport, maar ook via een gratis Formule 1 livestream. Alle vrije trainingen, kwalificatie en de race zijn vaak ook online te zien via LIVE TV en Hesgoal.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.