30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

F1 French GP LIVESTREAM (Foto Wikimedia Commons)

F1 French GP LIVESTREAM (Foto Wikimedia Commons)

F1 French GP LIVESTREAM

Kijk de Formule 1 French GP dit weekend via een gratis livestream

Zin in de Formule 1 dit weekend? Dit weekend kijk je de French GP (Grand Prix van Frankrijk) hier lekker weer voor de 100% gratis via een Formule 1 LIVESTREAM.

French GP LIVESTREAM 1
French GP LIVESTREAM 2

De French GP natuurlijk bij ons bekend als de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk word gereden op Circuit Paul Ricard. Een leuk en snel circuit, waar we wel eens weer een hele mooie Grand Prix voorgeschoteld kunnen krijgen. De gratis F1 livestream vind je hier boven via de FRENCH F1 LIVESTREAM.

French GP LIVESTREAM

Natuurlijk is de F1 French GP via diverse kanalen te zien. In Nederland kijk je vanaf vrijdag naar de vrije trainingen die om 11.30 uur beginnen. De race op zondag is om 15.00 uur. Het complete Formule 1 programma voor de Grand Prix van Frankrijk vind je hier onder.

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 18 juni 11:30 – 12:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 18 juni 15:00 – 16:00 uur
Derde vrije training Zaterdag 19 juni 12:00 – 13:00 uur
Kwalificatie Zaterdag 19 juni 15:00 – 16:00 uur
Race Zondag 20 juni 15:00 uur

Meer F1 streams

Ook via  Hesgoal en LIVE TV kun je live en gratis Formule 1 kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. Formula one livestream vind je ook via TotalSportek en Viprow.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.