Livestream FC Groningen - Ajax

Eredivisie livestream: FC Groningen – Ajax

Zondagmiddag vanaf 12.15 uur kun je via gratissportkijken.nl livestream kijken naar FC Groningen – Ajax.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

Livestream 1 CLICK HERE
Livestream 2 KLIK HIER
Livestream 3 KLIK HIER

Voorbeschouwing

FC Groningen was afgelopen zomer even hot toen bekend werd gemaakt dat Arjen Robben zijn comeback zou gaan maken bij de club. Tot dusverre was zijn comeback nog geen groot succes want in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen viel de 36-jarige Robben uit met een liesblessure. Met 3 uit 3 is de start van de competitie ook niet succesvol te noemen. In een leeg stadion wacht zondagmiddag koploper Ajax.

De Amsterdammers gaan samen met SC Heerenveen met 9 uit 3 aan de leiding. Op papier is Ajax dan ook de grote favoriet om zondag de wedstrijd tegen de Noorderlingen te winnen. Toch is het in het verleden gebleken dan voor Ajax het altijd een lastige wedstrijd is in Groningen. Wie wint zondagmiddag deze wedstrijd? Kijk via de livestream FC Groningen – Ajax.

Voetbal livestream

De wedstrijd is zondagmiddag ook online live te zien via de voetbal livestream pagina van Sport in Nederland en Sportlive24. De wedstrijd word ook live uitgezonden via Fox Sports op kanaal 2. Mocht je geen abonnement hebben dan heb je geluk want dan kijk je de wedstrijd hier gratis via de voetbal livestream.

Voetbal livestream klik hier (Foto PxHere)

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de Eredivisie voetbalwedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + zeventien =