Eredivisie livestream SC Heerenveen – Ajax GRATIS KIJKEN

SC Heerenveen – Ajax gratis livestream

Zondagmiddag om 16.45 uur kijk je via deze Eredivisie livestream SC Heerenveen – Ajax gratis. De voetbalstream is 100% gratis.

SC Heerenveen – Ajax kan je vanmiddag via DEZE LIVESTREAM voor 100% gratis kijken. Natuurlijk word het duel ook via ESPN uitgezonden, maar mocht je daar geen abonnement hebben dan is het natuurlijk handig om gratis online voetbal te kijken. De streams worden uitgezonden door andere websites en dat is natuurlijk absoluut niet legaal. check hier boven de eredivisie gratis voetbal stream.

Ajax kan over enkele weken al landskampioen worden. De ploeg van trainer Erik ten Hag heeft met 66 punten uit 27 duels een enorm gat geslagen met AZ, PSV, Vitesse en Feyenoord. AZ volgt op acht punten achterstand, maar heeft ook twee wedstrijden meer gespeeld. Ten Hag kan vanmiddag in het Abe Lenstra stadion geen beroep doen op Daley Blind die onlangs zijn enkelband scheurde.

SC Heerenveen begon het seizoen meer dan uitstekend, maar is na de winterstop steeds verder naar beneden af gegleden. De Friese formatie staat tiende met 34 punten. Heerenveen heeft absoluut nog een kans om nog mee te strijden om een play-off ticket, maar dan zal er absoluut gewonnen moeten worden van Ajax en dat kan wel eens een lastige opgaven gaan worden.

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Gratis Sport Kijken - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress