9 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Gratis EK volleybal live stream Nederland – Turkije

Gratis EK volleybal live stream Nederland – Turkije

EK Volleybal livestream Nederland – Turkije

Nederland – Turkije livestream

Kijk nu hier via een EK Volleybal livestream Nederland – Turkije. De wedstrijd begint vanmiddag om 16.30 uur.

Livestream 1 300x300Het Nederlandse team hoopt deze zomer een gooi te doen naar de Europese volleybal titel. Om dit te kunnen bewerkstelligen zal Nederland eerst in de groepsfase moeten afrekenen met onder meer Turkije. De overige landen in deze poule zijn Finland, Roemenië, Zweden en de tegenstander van vanavond de Oekraïne.

EK Volleybal op tv en via een live stream

Het EK volleybal zal de komende weken live worden uitgezonden door Sportzender Ziggo Sport. Zij hebben de rechten voor het toernooi en zender sowieso alle wedstrijden van de Nederlandse dames bij dit EK volleybal live uit op de televisie. Heb je geen abonnement? Dan kijk je het toernooi gewoon online via een gratis live stream.

Gratis Sport Kijken zend de wedstrijd Nederland – Turkije zelf niet live uit, maar via de bovenstaande oranje linkjes kan je met een muisklik gewoon naar de wedstrijd kijken. De streams zijn gratis en bovendien is de kwaliteit van de streams ook goed. We wensen je veel plezier toe met het online volleybal kijken via een gratis live stream

De wedstrijd tussen Nederland en Turkije begint donderdagmiddafoverigens om 16.30 uur. De wedstrijd word gespeeld in Cluj.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com