9 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Ek Voetbal Livestream Nederland Zweden

EK voetbal livestream Nederland - Zweden

EK voetbal livestream Nederland – Zweden

Kijk via deze voetbalstream live naar Nederland – Zweden

Vanavond om 21.00 uur kijk je de wedstrijd van de oranjeleeuwinnen live. Hier vind je de EK voetbal livestream voor Nederland – Zweden bij de Womens Euro 2022 in Engeland.

Met Zweden treft het Nederland vrouwenelftal vanavond direct de lastigste tegenstander in de poule. De Zweedse voetbalsters eindigden vorig jaar op de olympische spelen in Tokio als tweede omdat het na strafschoppen de titel aan Canada moest laten. Nederland verloor twee week geleden een oefenwedstrijd tegen Engeland in Leeds met 5-1, maar oranje is scherp en zal vanavond ongetwijfeld het toernooi goed willen beginnen.

Nederland – Zweden EK voetbal livestream

De wedstrijd tussen Nederland en Zweden hoef je vanavond niet te missen want de wedstrijd is namelijk live te zien op de Nederlandse televisie. De NOS zend namelijk het EK vrouwen voetbal de komende weken live uit. Vanavond is de wedstrijd live te zien via NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.50 uur. Ook via deze link van NPO Start kan je online naar de wedstrijd kijken.

Ook via andere online kanalen kan je het Womens Euro 2022 live volgen. De wedstrijden zijn namelijk ook live te zien via de bekende website Hesgoal maar ook via LIVE TV. Gratis Sport Kijken heeft zelf geen rechten om de wedstrijden live uit te zenden. Op onze website vind je alleen maar eventuele linkjes naar andere websites die gratis voetbal uitzenden. Wij kunnen niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com