31 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK voetbal livestream Nederland - Zweden

EK voetbal livestream Nederland - Zweden

EK voetbal livestream Nederland – Zweden

Kijk via deze voetbalstream live naar Nederland – Zweden

Vanavond om 21.00 uur kijk je de wedstrijd van de oranjeleeuwinnen live. Hier vind je de EK voetbal livestream voor Nederland – Zweden bij de Womens Euro 2022 in Engeland.

Met Zweden treft het Nederland vrouwenelftal vanavond direct de lastigste tegenstander in de poule. De Zweedse voetbalsters eindigden vorig jaar op de olympische spelen in Tokio als tweede omdat het na strafschoppen de titel aan Canada moest laten. Nederland verloor twee week geleden een oefenwedstrijd tegen Engeland in Leeds met 5-1, maar oranje is scherp en zal vanavond ongetwijfeld het toernooi goed willen beginnen.

Nederland – Zweden EK voetbal livestream

De wedstrijd tussen Nederland en Zweden hoef je vanavond niet te missen want de wedstrijd is namelijk live te zien op de Nederlandse televisie. De NOS zend namelijk het EK vrouwen voetbal de komende weken live uit. Vanavond is de wedstrijd live te zien via NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.50 uur. Ook via deze link van NPO Start kan je online naar de wedstrijd kijken.

Ook via andere online kanalen kan je het Womens Euro 2022 live volgen. De wedstrijden zijn namelijk ook live te zien via de bekende website Hesgoal maar ook via LIVE TV. Gratis Sport Kijken heeft zelf geen rechten om de wedstrijden live uit te zenden. Op onze website vind je alleen maar eventuele linkjes naar andere websites die gratis voetbal uitzenden. Wij kunnen niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.