31 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream Wales - Zwitserland

EK Voetbal live stream Wales - Zwitserland

EK Voetbal live stream Wales – Zwitserland

Wales – Zwitserland kijken via een EK live stream

Op deze mooie zonnige zaterdagmiddag kan je om 15.00 uur gratis via de EK Voetbal live stream Wales – Zwitserland kijken. De stream is 100% werkend.

Wales – Zwitserland kijken via live stream 1
Wales – Zwitserland kijken via live stream 2
Wales – Zwitserland kijken via live stream 3

De wedstrijd Wales – Zwitserland word vanmiddag gespeelt in Azerbeidzjan. De wedstrijd in Baku begint om 15.00 uur. Wie is de favoriet? Je zou zeggen dat de Zwitsers meer kwaliteit hebben, maar Wales heeft Gareth Bale. Hoe dan ook verwachten we een hele leuke wedstrijd van twee aanvallende voetballanden.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Wales – Zwitserland kan je vanmiddag hier zien. Wil je de wedstrijd Wales – Zwitserland kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zaterdag 12 juni
15.00 uur:
Wales – Zwitserland (Baku)

Woensdag 16 juni:
18.00 uur:
Turkije – Wales (Baku)

21.00 uur:
Italië – Zwitserland (Rome)

Zondag 20 juni
18.00 uur:
Italië – Wales (Rome)
Zwitserland – Turkije (Baku)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.