21 september 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream Wales - Denemarken

EK Voetbal live stream Wales - Denemarken

EK Voetbal live stream Wales – Denemarken

Wales – Denemarken kijken via een gratis live stream

Zaterdagavond om 18.00 uur kan je hier kijken naar Wales – Denemarken. Via de EK Voetbal live stream kijk je Wales  -Denemarken gratis online.

Wales – Denemarken Euro 2020 live stream HD

De wedstrijd tussen Wales en Denemarken word zaterdagavond gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het is de laatste wedstrijd tijdens Euro 2020 wat in Amsterdam gespeeld gaat worden. De wedstrijd Wales – Denemarken is interessant voor het Nederlands elftal. Als Oranje zondag wint van Tsjechië dan zal het in de kwartfinale van het toernooi spelen tegen de winnaar van deze wedstrijd.

Live stream

De wedstrijd Wales – Denemarken zal zaterdagavond ook live uitgezonden worden door de NOS op NPO 1. Mocht je de wedstrijd willen kijken via een gratis EK Voetbal live stream dan is dat ook mogelijk. De gratis streams staan voor je klaar op deze pagina. Kijk nu hier dus gratis via een EK Voetbal live stream Wales – Denemarken.

Via de gratis voetbal livestreams kijk je hier naar de wedstrijden van Euro 2020. Deze worden ook live uitgezonden door onder meer LIVE TV en Hesgoal waar je handige streams kunt vinden in HD-kwaliteit.

Programma EK Voetbal 2021

Zaterdag, 18.00 uur:
Wales – Denemarken

Zaterdag, 21.00 uur:
Italië – Oostenrijk

Zondag, 18.00 uur:
Nederland – Tsjechië

Zondag, 21.00 uur:
België – Portugal

Maandag, 18.00 uur:
Kroatië – Spanje

Maandag, 21.00 uur:
Frankrijk – Zwitserland

Dinsdag, 18.00 uur:
Engeland – Duitsland

Dinsdag, 21.00 uur:
Zweden – Oekraïne

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.