EK Voetbal live stream Wales – Denemarken

Wales – Denemarken kijken via een gratis live stream

Zaterdagavond om 18.00 uur kan je hier kijken naar Wales – Denemarken. Via de EK Voetbal live stream kijk je Wales  -Denemarken gratis online.

Wales – Denemarken Euro 2020 live stream HD

De wedstrijd tussen Wales en Denemarken word zaterdagavond gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het is de laatste wedstrijd tijdens Euro 2020 wat in Amsterdam gespeeld gaat worden. De wedstrijd Wales – Denemarken is interessant voor het Nederlands elftal. Als Oranje zondag wint van Tsjechië dan zal het in de kwartfinale van het toernooi spelen tegen de winnaar van deze wedstrijd.

Live stream

De wedstrijd Wales – Denemarken zal zaterdagavond ook live uitgezonden worden door de NOS op NPO 1. Mocht je de wedstrijd willen kijken via een gratis EK Voetbal live stream dan is dat ook mogelijk. De gratis streams staan voor je klaar op deze pagina. Kijk nu hier dus gratis via een EK Voetbal live stream Wales – Denemarken.

Via de gratis voetbal livestreams kijk je hier naar de wedstrijden van Euro 2020. Deze worden ook live uitgezonden door onder meer LIVE TV en Hesgoal waar je handige streams kunt vinden in HD-kwaliteit.

Programma EK Voetbal 2021

Zaterdag, 18.00 uur:
Wales – Denemarken

Zaterdag, 21.00 uur:
Italië – Oostenrijk

Zondag, 18.00 uur:
Nederland – Tsjechië

Zondag, 21.00 uur:
België – Portugal

Maandag, 18.00 uur:
Kroatië – Spanje

Maandag, 21.00 uur:
Frankrijk – Zwitserland

Dinsdag, 18.00 uur:
Engeland – Duitsland

Dinsdag, 21.00 uur:
Zweden – Oekraïne

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Gratis Sport Kijken - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress