7 augustus 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream Turkije - Italië

EK Voetbal live stream Turkije - Italië

EK Voetbal live stream Turkije – Italië

Turkije – Italië kijken via een gratis EK voetbal live stream

Het EK Voetbal gaat beginnen. Vanavond staat in Rome de eerste wedstrijd op het programma. Kijk via de EK voetbal live stream Turkije – Italië hier gratis.

Turkije – Italië live stream 1
Turkije – Italië live stream 2

De wedstrijd Turkije – Italië staat vanavond onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. De 38-jarige Nederlander debuteert op het EK, en mag dus direct de openingswedstrijd fluiten. Op papier zijn de Italianen vanavond de grote favoriet, maar we weten van het Nederlands elftal dat de Turken ook best aardig kunnen voetballen.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Turkije – Italië kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Turkije – Italië kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma Groep A

Vrijdag 11 juni
21.00 uur:
Turkije – Italië (Rome)

Zaterdag 12 juni
15.00 uur:
Wales – Zwitserland (Baku)

Woensdag 16 juni:
18.00 uur:
Turkije – Wales (Baku)

21.00 uur:
Italië – Zwitserland (Rome)

Zondag 20 juni
18.00 uur:
Italië – Wales (Rome)
Zwitserland – Turkije (Baku)

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.