30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream Schotland - Tsjechië

EK Voetbal live stream Schotland - Tsjechië

EK Voetbal live stream Schotland – Tsjechië

Schotland – Tsjechië kijken via een gratis live stream

Vanmiddag om 15.00 uur kan je hier via de EK Voetbal live stream Schotland – Tsjechië kijken. De voetbal streams bij Gratis Sport Kijken zijn gratis.

Schotland – Tsjechië kijken via live stream 1
Schotland – Tsjechië kijken via live stream 2
Schotland – Tsjechië kijken via live stream 3

De wedstrijd tussen Schotland en Tsjechië in Glasgow kan wel eens een leuke ontmoeting gaan worden. Beide landen lijken niet veel voor elkaar onder te doen. De Schotten speelden onlangs nog tegen het Nederlands elftal en speelden toen een prima wedstrijd met 2-2 als eindresultaat.

Live stream EK Voetbal

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Schotland en Tsjechië kan je vanmiddag hier zien. Wil je de wedstrijd Schotland – Tsjechië kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Vrijdag 18 juni
18.00 uur:

Kroatië – Tsjechië (Glasgow)

21.00 uur
Engeland – Schotland (Londen)

Donderdag 22 juni
21.00 uur:

Tsjechië – Engeland (Londen)
Kroatië – Schotland (Glasgow)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.