1 oktober 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream Polen -Slowakije

EK Voetbal live stream Polen -Slowakije

EK Voetbal live stream Polen – Slowakije

Gratis online naar Polen – Slowakije kijken

Vanavond begint het EK voetbal voor groep E. Om 18.00 uur kijk je hier gratis via de EK Voetbal live stream Polen – Slowakije.

Polen – Slowakije gratis live stream 1
Polen – Slowakije gratis live stream 2
Polen – Slowakije gratis live stream 3

Polen met spits Lewandowski is vanavond natuurlijk de grote favorieten om dit duel te gaan winnen. Maar Slowakije mag niet onderschat gaan worden want de ploeg kwalificeerde zich wel voor het toernooi en is in staat om het elke tegenstander ontzettend moeilijk te maken.

Live stream Polen – Slowakije

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Polen – Slowakije kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Polen – Slowakije kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Maandag 14 juni
18.00 uur:
Polen – Slowakije (St.Petersburg)

21.00 uur:
Spanje – Zweden (Sevilla)

Vrijdag 18 juni
15.00 uur:

Zweden – Slowakije (St.Petersburg)

Zaterdag 19 juni
21.00 uur:
Spanje – Polen (Sevilla)

Woensdag 23 juni
18.00 uur:

Slowakije – Spanje (Sevilla)
Zweden – Polen (St.Petersburg)

 

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.