24 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream Oostenrijk - Noord-Macedonië

EK Voetbal live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië

Gratis Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via een live stream

Zit je er klaar voor want het is aan de ploegen in groep C. Om 18.00 uur kijk je hier via de EK Voetbal live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië.

Gratis via een live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via live stream 1
Gratis via een live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via live stream 2
Gratis via een live stream Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via live stream 3

Oostenrijk en Noord-Macedonië komen we in de komende week nog een keer tegen. Want beide ploegen zitten bij het Nederlands elftal en de Oekraïne in Group C. Nederland en Oekraïne spelen vanavond om 21.00 uur hun eerste wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd Oostenrijk en Noord-Macedonië word gespeeld in Boekarest.

Het kan vanavond wel eens een spannende wedstrijd gaan worden tussen deze beide landen die waarschijnlijk weinig voor elkaar onder zullen doen. Noord-Macedonië verraste eerder dit jaar Duitsland door met 1-2 te winnen. Oostenrijk is een ploeg die elke tegenstander een lastige avond kan bezorgen. We zullen gaan zien wie dit duel vanavond naar zijn hand zal gaan zetten.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Live stream Euro 2020

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Oostenrijk – Noord-Macedonië kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Oostenrijk – Noord-Macedonië kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zondag 13 juni
18.00 uur:
Oostenrijk – Noord-Macedonië (Boekarest)

21.00 uur:
Nederland – Oekraïne (Amsterdam)

Donderdag 17 juni
15.00 uur:
Oekraïne – Noord-Macedonië (Boekarest)

21.00 uur:
Nederland – Oostenrijk (Amsterdam)

Maandag 21 juni
18.00 uur:
Noord-Macedonië – Nederland (Amsterdam)
Oekraïne – Oostenrijk (Oostenrijk)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.