9 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Ek Voetbal Live Stream Italië Oostenrijk

EK Voetbal live stream Italië - Oostenrijk

EK Voetbal live stream Italië – Oostenrijk

Italië – Oostenrijk kijken via een gratis Euro 2020 live stream

In de achtste finale van Euro 2020 staat vanavond Italië – Oostenrijk op het programma. Kijk vanaf 21.00 uur via de EK voetbal live stream Italië – Oostenrijk gratis.

Euro 2020 live stream Italië – Oostenrijk

Formule 1 kijken? KLIK HIER en kijk via een gratis Formule 1 live stream naar de Steiermark GP in Oostenrijk.

De Italianen worden genoemd tot één van de serieuze kanshebbers voor de Europese titel. De groepsfase kwamen de Italianen goed door met overwinningen op Turkije, Zwitserland en Wales. Vandaag is Oostenrijk de tegenstander. Oostenrijk verloor  van Nederland, maar won van Noord-Macedonië en de Oekraine. Wie wint vanavond dit duel in de achtste finale van Euro 2020?

Live stream

De wedstrijd Italië – Zwitserland word zaterdagavond vanaf 21.00 uur ook live uitgezonden door de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op het duel begint om 20.25 uur. Wil je de wedstrijd gewoon online kijken? Dat kan natuurlijk ook gewoon via die handige live stream die je bovenaan de pagina kunt vinden.

Gratis Sport Kijken zend de wedstrijd zelf niet live uit, maar via onze gratis sport livestreams kijk je online binnen een paar klikken gratis naar het EK Voetbal. De wedstrijden zijn ook te zien via bekende internetstream websites als Hesgoal en LIVE TV. Kijk via de gratis voetbal livestreams nu hier naar de EK voetbal wedstrijd Italië – Oostenrijk.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com