29 juni 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream Denemarken - Finland

EK Voetbal live stream Denemarken - Finland

EK Voetbal live stream Denemarken – Finland

Gratis kijken via een live stream naar Denemarken – Finland

Vanavond om 18.00 uur kan je hier via de EK Voetbal live stream Denemarken – Finland kijken. De 100% goed werkende streams zijn gratis beschikbaar.

Denemarken – Finland kijken via live stream 1
Denemarken  -Finland kijken via live stream 2
Denemarken – Finland kijken via live stream 3

Denemarken is vanavond voor eigen publiek in Kopenhagen absoluut de favoriet voor de overwinning. Toch zal het Finland niet moeten onderschatten, want het verdedigende spelende Finland zal zich absoluut gaan vastbijten in de Denen. Voor Denemarken is vanavond de opdracht om de Finse muur zo snel mogelijk proberen uiteen te spelen.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd Denemarken – Finland kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd Denemarken – Finland kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zaterdag 12 juni
18.00 uur:
Denemarken – Finland (Kopenhagen)

21.00 uur:
België – Rusland (St.Petersburg)

Woensdag 16 juni
15.00 uur:
Finland – Rusland (St.Petersburg)

Donderdag 17 juni
18.00 uur:
Denemarken – België (Kopenhagen)

Maandag 21 juni
21.00 uur:
Rusland – Denemarken (Kopenhagen)
Finland – België (St.Petersburg)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.