1 oktober 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Voetbal live stream België - Rusland

EK Voetbal live stream België - Rusland

EK Voetbal live stream België – Rusland

Kijk hier België – Rusland via een Euro 2020 live stream

Zaterdagavond om 21.00 uur kan je hier 100% gratis via de EK Voetbal live stream België – Rusland kijken. Open nu hier gratis de Euro 2020 voetbal stream.

België – Rusland kijken via gratis live stream 1
België – Rusland kijken via gratis live stream 2
België – Rusland kijken via gratis live stream 3

Van de Belgen word verwacht dat ze dit jaar gaan meestrijden om de Europese titel. En dat is ook volkomen logisch want de Belgen zijn de nummer een van de wereldranglijst. Natuurlijk ook Portugal, Frankrijk, Duitsland, Italië en Engeland worden genoemd als mogelijk Europees kampioen dus de concurrentie is groot. Het is vandaag zaak voor de Rode Duivels om goed te starten. De wedstrijd België – Rusland word gespeeld in St.Petersburg.

De wedstrijden van Euro 2020 zijn in Nederland te zien via de NOS op NPO 1. Ook de wedstrijd België – Rusland kan je vanavond hier zien. Wil je de wedstrijd België – Rusland kijken via een live stream gebruik dan bovenstaande link. Meer streams kan je vinden via onze gratis sportlivestreams die je kan vinden in het menu. Ook zijn wedstrijden online te volgen via LIVE TV en Hesgoal.

Programma

Zaterdag 12 juni
18.00 uur:
Denemarken – Finland (Kopenhagen)

21.00 uur:
België – Rusland (St.Petersburg)

Woensdag 16 juni
15.00 uur:
Finland – Rusland (St.Petersburg)

Donderdag 17 juni
18.00 uur:
Denemarken – België (Kopenhagen)

Maandag 21 juni
21.00 uur:
Rusland – Denemarken (Kopenhagen)
Finland – België (St.Petersburg)

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.