9 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Darts 2021 kwartfinale kijken via een livestream

EK Darts 2021 kwartfinale kijken via een livestream

EK Darts 2021 kwartfinale kijken via een livestream

EK Darts 2021 kijken via deze gratis livestream

Vanmiddag is er EK Darts, maar niet op de televisie. Kijk nu hier vanaf 14.00 uur het EK Darts 2021 kwartfinale via een livestream.

In de kwartfinale komen er vanmiddag vier Nederlandse darters in actie. Michael van Gerwen neemt het op tegen Gerwyn Price en Danny Noppert moet zien af te rekenen met Nathan Aspinall. Beide Nederlandse darters hebben dit toernooi laten zien in een goede vorm te zijn en tot de kanshebbers behoren om dit EK in Salzburg te winnen.

Livestream EK Darts

Vanmiddag is het mogelijk om via deze livestream van LIVE TV live naar alle vier kwartfinale wedstrijden te kijken. Mogelijk is er ook een livestream te vinden via deze pagina van Hesgoal. Deze websites staan er om bekend met regelmaat ook online darts uit te zenden.

Wij kunnen natuurlijk niet garanderen dat de streams werken. Over het algemeen zijn ze voor iedereen beschikbaar en bereikbaar. Mochten de streams niet werken dan kan je het EK Darts ook nog volgen via deze live scorebord. Hoe dan ook hoef je de wedstrijden live vanmiddag niet te missen.

EK Darts livestream
EK Darts livestream

Programma zondagmiddag

14.00 uur: Danny Noppert – Nathan Aspinall

14.45 uur: Michael van Gerwen – Gerwyn Price

15.45 uur: Rob Cross – José de Sousa

16.45 uur: Mensur Suljovic – Joe Cullen

De halve finale en de finale zijn zondagavond live te zien op RTL7. De uitzending begint om 18.00 uur met eerst een uitgebreide samenvatting van de partijen van vanmiddag.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com