24 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

EK Darts 2021 kwartfinale kijken via een livestream

EK Darts 2021 kwartfinale kijken via een livestream

EK Darts 2021 kwartfinale kijken via een livestream

EK Darts 2021 kijken via deze gratis livestream

Vanmiddag is er EK Darts, maar niet op de televisie. Kijk nu hier vanaf 14.00 uur het EK Darts 2021 kwartfinale via een livestream.

In de kwartfinale komen er vanmiddag vier Nederlandse darters in actie. Michael van Gerwen neemt het op tegen Gerwyn Price en Danny Noppert moet zien af te rekenen met Nathan Aspinall. Beide Nederlandse darters hebben dit toernooi laten zien in een goede vorm te zijn en tot de kanshebbers behoren om dit EK in Salzburg te winnen.

Livestream EK Darts

Vanmiddag is het mogelijk om via deze livestream van LIVE TV live naar alle vier kwartfinale wedstrijden te kijken. Mogelijk is er ook een livestream te vinden via deze pagina van Hesgoal. Deze websites staan er om bekend met regelmaat ook online darts uit te zenden.

Wij kunnen natuurlijk niet garanderen dat de streams werken. Over het algemeen zijn ze voor iedereen beschikbaar en bereikbaar. Mochten de streams niet werken dan kan je het EK Darts ook nog volgen via deze live scorebord. Hoe dan ook hoef je de wedstrijden live vanmiddag niet te missen.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

EK Darts livestream
EK Darts livestream

Programma zondagmiddag

14.00 uur: Danny Noppert – Nathan Aspinall

14.45 uur: Michael van Gerwen – Gerwyn Price

15.45 uur: Rob Cross – José de Sousa

16.45 uur: Mensur Suljovic – Joe Cullen

De halve finale en de finale zijn zondagavond live te zien op RTL7. De uitzending begint om 18.00 uur met eerst een uitgebreide samenvatting van de partijen van vanmiddag.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.