Livestream loting groepsfase Champions League

Loting Champions League via een livestream

Donderdagavond om 18.00 uur kijk je hier via een gratis livestream naar de loting voor de groepsfase van de UEFA Champions League.

Gratis live stream klik hier
Gratis live stream klik hier

Livestream 3 300x300De loting van de groepsfase van de UEFA Champions League zal donderdagavond om 18.00 uur live worden uitgezonden door Eurosport. Maar ook via een gratis livestream kan je hier kijken in welke poule Ajax en PSV ingedeeld zullen gaan worden.  De Champions League begint op dinsdag 14 september.

Livestream

De lotingen van de Europese voetbal competities zijn ook online te volgen doormiddel van gratis livestream. Dit kan je via een stream van Gratis Sport Kijken doen, maar ook zijn de lotinge  te volgen via een gratis voetbal livestream van LIVE TV, Hesgoal en 365 LIVE. Check de streams nu hier online en mis de loting van de Champions League niet.

Samenvatting
Kijk hier via een livestream de loting van de Champions League
Artikel naam
Kijk hier via een livestream de loting van de Champions League
Beschrijving
Wat worden de tegenstanders van Ajax en PSV in de Champions League. Kijk nu hier via een livestream online naar de loting.
Auteur
Publisher Name
Gratis Sport Kijken
Publisher Logo

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin