29 juni 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream BVB Dortmund - Manchester City

Livestream BVB Dortmund - Manchester City

BVB (Dortmund) – Manchester City | Champions League LIVESTREAM

Dortmund – City livestream

BVB (Borussia Dortmund) – Manchester City kijk je vanavond helemaal gratis via onze Champions League livestream. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Wie gaat er naar de halve finale? Er is nog helemaal niks beslist omdat City vorige week dinsdagavond de thuiswedstrijd met 2-1 won van de Duitsers. Maar met een Haaland in vorm kan de wereld er vanavond ineens heel anders uitzien. Wie gaat er na PSG en Chelsea naar de halve finale? Kijk de wedstrijd hier live!

Programma

Dinsdag
21.00: PSG – FC Bayern München 0-1 (3-2)
21.00: Chelsea – FC Porto .0-1 (2-0)

Woensdag
21.00: Borussia Dortmund – Manchester City .-. (1-2)
21.00: Liverpool – Real Madrid .-. (1-3)

De streams

Voetbalwedstrijden online kan je kijken via onder meer Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.